PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2003
Tom
01
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Fuzje czyli redukcja marek w gastronomii
(
JP
), s. 18-19
artykuł:
McDonald's traci, zwalnia i hamuje
(
Olszewski K.
), s. 20-21
artykuł:
Szpitale nie placa resort zaleca oszczednosci
(
MBA
), s. 22
artykuł:
150 restauracji Sphinx do 2005 r.
(
KO
), s. 26-27
artykuł:
Wzrost za 5 lat
(
JP
), s. 28-29
artykuł:
Bary mleczne na garnuszku panstwa
(
Baginski M.
), s. 30-31
artykuł:
Wiecej swiezosci nawet o 60 procent
(
TEA
), s. 32-33
artykuł:
Z winy uzytkownika 90 proc. awarii
(
JP
), s. 34
artykuł:
Wydajne urzadzenia w zasiegu reki
(
JP
), s. 36-37
artykuł:
Duzo tansze ale awaryjne
(
Kawinski T.
), s. 38
artykuł:
Piec gwiazdek za kuchnie
(
Pienczykowska J.
), s. 39
artykuł:
Non stop pierogi
(
Baginski M.
), s. 42-43
artykuł:
Wiecej udzialow w rynku HoReCa
(
KO
), s. 44-45
artykuł:
Karkowka na lato - mieso dla gastronomii
(
MBA
), s. 46-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.