PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
1994
Tom
21
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Aktualna sytuacja ekonomiczna w produkcji pieczarek w Polsce
(
Cieslak-Wojtaszak W.
,
Mierwinski J.
), s. 3-7
artykuł:
Nowosc roku 1994 rasa pieczarki - Polmycel 27
(
Bednarek Z.
), s. 8-10
artykuł:
Aktualna sytuacja na rynku grzybow uprawnych w krajach Unii Europejskiej
(
Smolenski T.
), s. 10-15
artykuł:
Holandia w Skierniewicach
(
Bednarek A. M.
), s. 16-18
artykuł:
Kredyty preferencyjne dla gospodarstw rolnych poszkodowanych w wyniku tegorocznej suszy
(
Szelagowska A.
), s. 19-20
artykuł:
Podloze pasteryzowane w masie i prasowane w bloki
(
Szudyga K.
), s. 20-25
artykuł:
Regulowanie ilosci i tempa wiazania zawiazkow pieczarki ras heterozyjnych
(
Sakson N.
), s. 25-30
artykuł:
Wplyw sposobu przygotowania podloza na plonowanie boczniaka
(
Ziombra M.
), s. 31-33
artykuł:
Uwaga na muchowki z rodziny pryszczarkowatych [Cecidomyiidae]
(
Dmoch J.
), s. 33-35
artykuł:
Niechemiczne metody zwalczania szkodnikow w pieczarkarniach - nadzieje i realia. Cz.I
(
Dmoch J.
), s. 36-41
artykuł:
Plesn oliwkowa
(
Maszkiewicz J.
), s. 41-44
artykuł:
Kto zwyciezy, nicien czy grzybnia.Cz.I
(
Dmowska E.
), s. 44-46
artykuł:
Chlorynka P do zastosowania w pieczarkarni tylko z aktywnym chlorem
(
Szymanski J.
), s. 47-48
artykuł:
Lzawienie pieczarek, bakteryjna zgnilizna i inne zagrozenia bakteryjne w uprawach pieczarek
(
Szymanski J.
), s. 49-50
artykuł:
Po piwie, zalecany rachunek sumienia - relacja z pobytu w Szkole Pieczarkarstwa [cz.II]
(
Bednarek M.
), s. 51-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.