PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Przemysl olejarski w latach 90
(
Bielecki J.
,
Drozdz J.
,
Urban R.
), s. 2-4
artykuł:
Aktualny stan spozycia tluszczow w Polsce i na swiecie
(
Rejman K.
), s. 5-7
artykuł:
Zmiany w spozyciu tluszczow w Polsce
(
Sekula W.
,
Niedzialek Z.
,
Figurska K.
,
Morawska M.
), s. 8-10
artykuł:
Wspolczesne roslinne tluszcze jadalne
(
Krygier K.
), s. 11-13
artykuł:
Tluszcze w zywieniu dzieci w USA - perspektywiczne spojrzenie
(
Klish W. J.
), s. 14-15
artykuł:
Wolne rodniki i obrona antyoksydacyjna - udzial czynnikow dietetycznych
(
Szczypka M.
), s. 16-18
artykuł:
Tendencje na rynku tluszczu i suchej masy beztluszczowej mleka
(
Imbs B.
,
Bazydlo I.
), s. 19-20
artykuł:
Sukces z komplementem
(
Smolinski E.
), s. 22-24
artykuł:
Smak XXI wieku
, s. 26-27
artykuł:
Nasiona rzepaku jako surowiec olejarski
(
Jablecki G.
), s. 32-34
artykuł:
Swiatowa i krajowa pozycja rzepaku jako surowca oleistego
, s. 35
artykuł:
Prace Komisji Kodeksu Zywnosciowego
(
Markowicz E.
), s. 37
artykuł:
Postep w analizach mikrobiologicznych zywnosci. Czesc II. Zastosowanie metod instrumentalnych
(
Czajkowska D.
,
Witkowska-Gwiazdowska A.
), s. 39-42
artykuł:
Zalety technologiczne i zywieniowe hydrolizatow bialkowych. Czesc II
(
Flaczyk E.
), s. 43-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.