PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Strategie produktu i marki w gastronomii systemowej
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 36-37
artykuł:
Sery w kuchni
(
Szymula M.
), s. 30-32
artykuł:
Ochrona pracownikow sektora HORECA
, s. 3
artykuł:
Jestesmy tym, co jemy
(
Domeracka K.
), s. 22-23
artykuł:
Hotele koscia niezgody
(
Domeracka K.
), s. 16-17
artykuł:
Gdzie zjesc w nocy?
(
Ignacionek E.
), s. 20-21
artykuł:
Biznes w rozmiarze mini
(
Boruc R.
), s. 26-29
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.