PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2000
Tom
07
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zmiany wielkosci mas czasteczkowych bialek preparatow z nasion roslin straczkowych pod wplywem rodnikow hydroksylowych
(
Worobiej E.
), s. 55-61
artykuł:
Zmiany aktywnosci antyoksydacyjnej [plus] katechiny w wyniku utleniania enzymatycznego
(
Sosnowska D.
), s. 69-76
artykuł:
Zastosowanie TLC i HPLC w analizie jakosciowej saponin
(
Milala J.
,
Krol B.
), s. 39-47
artykuł:
Wykorzystanie bulw topinamburu [Helianthus tuberosus L.] do produkcji etanolu z uzyciem drozdzy Saccharomyces cerevisiae
(
Szambelan K.
), s. 114-121
artykuł:
Przeglad metod chromatograficznych stosowanych w analizie aminokwasow
(
Orkusz A.
), s. 14-21
artykuł:
Oznaczanie zawartosci witamin A i E metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej [HPLC] w wybranych produktach spozywczych
(
Sobolewska J.
,
Roznowski J.
,
Fortuna T.
), s. 22-30
artykuł:
Izolacja cystatyny z bialka jaja z zastosowaniem filtracji membranowej i chromatografii powinowactwa
(
Korzeniowska M.
,
Kopec W.
), s. 88-95
artykuł:
Enzymatyczna synteza estru etylowego N-acetylo-L-tyrozyny w organicznych mediach
(
Glowacka A.
,
Antczak T.
,
Kolucka K.
,
Trzmiel T.
), s. 96-104
artykuł:
Cechy uzytkowe i kryteria doboru detektorow wysokosprawnej chromatografii cieczowej HPLC stosowanych do badan skladnikow zywnosci
(
Kolodziejczyk K.
), s. 5-13
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.