PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2000
Tom
09/50
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
The use of fluorometric method to study the antioxidative properties of legume seeds - short report
(
Druzynska B.
)
artykuł:
The effect of supplementing diet with L-carnitine on its levels in plasma and urine in individuals subjected to heavy work loads
(
Raczynska B.
,
Malczewska J.
,
Raczynski G.
)
artykuł:
Soluble carbohydrates in immature wheat grain
(
Fornal L.
,
Pierzynowska-Korniak G.
,
Lysak J.
)
artykuł:
Roasting-induced changes in texture and fibre microstructure of bovine m.semitendinosus muscle
(
Palka K.
)
artykuł:
Nutritional factors and thiamine bioavailability - a review
(
Drywien M.
,
Gronowska-Senger A.
)
artykuł:
Inheritance of triticale alpha-amylase isozymes from wheat and rye parents
(
Spiridovich H.
,
Goncharova L.
)
artykuł:
Influence of membrane processing on functional properties of rapeseed protein preparations
(
Dluzewska E.
,
Gwiazda S.
,
Leszczynski K.
)
artykuł:
In vitro digestibility of crystalline proteins from beans [Phaseolus vulgaris]
(
Piecyk M.
,
Worobiej E.
,
Klepacka M.
)
artykuł:
Effect of pectin on the changes in the stomach and jejunum bacteria reducing nitrates to nitrites in rats - short report
(
Wawrzyniak A.
)
artykuł:
Dialdehyde starch of low degree of oxidation and its derivatives
(
Para A.
,
Karolczyk-Kostuch S.
,
Hajdon T.
,
Tomasik P.
)
artykuł:
Application of gold electrode modified by thiol layer for determination of some odour compounds - short report
(
Zielinska D.
,
Radecka H.
,
Radecki J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.