PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2007
Tom
55
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Hamburg Global Bake [III]. Co bedziemy jesc w przyszlosci?
(
Kania-Lentes P.
,
Soszynska-Masny M.
), s. 14-16
artykuł:
Biopiekarnia w Grzybowskiej Arce
(
Kwiatkowska E.
), s. 28
artykuł:
Trafic do nastolatkow. Zdrowy tryb zycia konsumentow lezy w interesie producentow zywnosci
(
A.L.
), s. 34-35
artykuł:
Mariaz tradycji z nowoczesnoscia
(
Lis K.
,
Stubinski M.
), s. 38-39
artykuł:
Trafiona ekspozycja firmy Hert- udane targi Bakepol
(
Skrzeczkowski K.
), s. 44-45
artykuł:
Powrot gruzinskiej Kolchidy?
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 76-77
artykuł:
Lody rzemieslnicze. Lekcja 7. Z czego skladaja sie lody
, s. 84-85
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.