PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2004
Tom
03
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zastosowanie wytlokow aronii do naparow herbat owocowych
(
Bober I.
,
Oszmianski J.
), s. 63-72
artykuł:
Wplyw temperatury pasteryzacji napoju slodowego na przezywalnosc bakterii fermentacji mlekowej i drozdzy
(
Wzorek W.
,
Koskowska J.
,
Korytkowska A.
), s. 55-62
artykuł:
Porownanie wlasciwosci reologicznych wybranych preparatow skrobi modyfikowanej
(
Fortuna T.
,
Galkowska D.
,
Juszczak L.
), s. 21-32
artykuł:
Ksztaltowanie sie wybranych cech fizykochemicznych miesni piersiowych w zaleznosci od wartosci pH mierzonego 15 minut po uboju u kurczat brojlerow
(
Jakubowska M.
,
Gardzielewska J.
,
Kortz J.
,
Karamucki T.
,
Buryta B.
,
Rybarczyk A.
,
Otolinska A.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
), s. 139-144
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.