PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
2006
Tom
15
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Pig embryo production by in vitro maturation and fertilization of ovarian oocytes. A review
(
Katska-Ksiazkiewicz L.
), s. 525-542
artykuł:
Local transfer of substances between the blood vessels at the base of the brain
(
Skipor J.
,
Einer-Jensen N.
), s. 543-553
artykuł:
Fertility measures in Polish Black-and-White cattle. 4. Phenotypic and genetic correlations between fertility measures and type traits
(
Jagusiak W.
), s. 555-567
artykuł:
Effects of feed supplemented with selenite or Se-yeast on antioxidant enzyme activities in lamb tissues
(
Sobekova A.
,
Holovska K.
,
Lenartova V.
,
Holovska K.,Jr.
,
Javorsky P.
,
Boldizarova K.
,
Gresakova L.
,
Leng L.
), s. 569-557
artykuł:
Oestrogen-like effect of genistein on follicle - stimulating hormone release in ovariectomized ewes
(
Wojcik-Gladysz A.
,
Romanowicz K.
,
Misztal T.
,
Polkowska J.
), s. 579-589
artykuł:
Digestibility of energy and nutrients in pigs previously fed a high-fibre diet
(
Raj S.
,
Skiba G.
,
Weremko D.
,
Fendrejewski H.
), s. 591-598
artykuł:
Effect of dried roots of Astragalus membranaceus in the diets of young growing pigs on growth performance and immune function
(
Hu Y. L.
,
Xu C. L.
,
Wang Y. Z.
,
Li Y. J.
,
Liu J. X.
,
Feng J.
), s. 599-607
artykuł:
Effect of dietary bovine lactoferrin on lipid peroxidation and activities, and mRNA levels of antioxidant enzymes of piglets
(
Xu C. L.
,
Wang Y. Z.
,
Liu J. X.
,
Yao G. J.
,
Feng J.
), s. 609-620
artykuł:
Developmental expression of the lipoprotein lipase gene in porcine subcutaneous adipose tissue
(
Shan T. Z.
,
Wang Y. Z.
,
Liu Y. J.
,
Liu J. X.
,
Feng J.
,
Xu Z. R.
), s. 621-629
artykuł:
The influence of dietary fish oil and vitamin E on the fatty acid profile and oxidative stability of frozen stored chicken breast meat
(
Koreleski J.
,
Swiatkiewicz S.
), s. 631-640
artykuł:
The effect of feeding regular or low alpha-linolenic acid linseed on the fatty acid composition of egg yolks
(
Sosin E.
,
Borowiec F.
,
Strzetelski J.
,
Smulikowska S.
), s. 641-650
artykuł:
The influence of lectins isolated from pea and soybean seeds on performance and pancreatic enzyme activity in rats
(
Czerwinski J.
,
Leontowicz H.
,
Leontowicz M.
,
Krzeminski R.
), s. 651-659
artykuł:
Enrichment of stable carbon and nitrogen isotopes of plant populations and plateau pikas along altitudes
(
Yi X. F.
,
Yang Y. Q.
), s. 661-667
artykuł:
A comparison of buffered propionic acid and Propionibacterium acidipropionici as additives for high oil maize stover silage
(
Dong X. L.
,
Meng Q. X.
,
Xiong Y. Q.
), s. 669-683
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.