PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2006
Tom
13
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zmiany zawartosci naturalnych przeciwutleniaczy oraz pojemnosci przeciwutleniajacej zachodzace w surowcu w trakcie procesu otrzymywania soku zageszczonego z jablek
(
Skapska S.
,
Sieliwanowicz B.
,
Jasinska U.
,
Owczarek L.
,
Lipowski J.
,
Trzcinska M.
,
Halasinska A.
), s. 152-160
artykuł:
Zmiany barwy suszonych borowek i malin zachodzace podczas przechowywania
(
Paslawska M.
), s. 86-92
artykuł:
Zanieczyszczenie mikrobiologiczne powietrza hali technologicznej a jakosc produkowanych opakowan
(
Kregiel D.
), s. 52-58
artykuł:
Wplyw wybranych czynnikow na zawartosc glikoalkaloidow w bulwach ziemniaka
(
Zgorska K.
,
Czerko Z.
,
Grudzinska M.
), s. 229-234
artykuł:
Wplyw warunkow zamrazalniczego przechowywania na mikroflore miazgi aloesowej
(
Steinka I.
,
Kukulowicz A.
), s. 173-182
artykuł:
Wplyw okresowego podwyzszenia temperatury w czasie przechowywania na jakosc mikrobiologiczna marchwi o malym stopniu przetworzenia
(
Zielinska A.
,
Czapski J.
), s. 235-245
artykuł:
Wplyw ekspozycji swietlnej na zielenienie, akumulacje chlorofilu i glikoalkaloidow w bulwach ziemniaka
(
Zgorska K.
,
Czerko Z.
,
Grudzinska M.
), s. 222-228
artykuł:
V Jubileuszowa Konferencja Naukowa Oddzialu Warszawskiego PTTZ. Jakosc i bezpieczenstwo zywnosci - uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne
(
Witrowa-Rajchert D.
,
Nowak D.
), s. 7-10
artykuł:
Porownanie stabilnosci oksydatywnej wybranych olejow tloczonych na zimno z olejami rafinowanymi
(
Wroniak M.
,
Lukasik D.
,
Maszewska M.
), s. 214-221
artykuł:
Ocena przydatnosci tluszczow piekarskich o obnizonej zawartosci izomerow trans kwasow tluszczowych do produkcji ciast biszkoptowo-tluszczowych
(
Zbikowska A.
,
Krokocki P.
,
Krygier P.
), s. 246-252
artykuł:
Ocena mikrobiologiczna produktow wegetarianskich
(
Bialasiewicz D.
,
Majczyna D.
,
Krolasik J.
), s. 11-24
artykuł:
Jakosc uslugi gastronomicznej w aspekcie zywieniowym, technologicznym i higienicznym
(
Czarniecka-Skubina E.
), s. 25-34
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna wybranych produktow garmazeryjnych
(
Oltuszak-Walczak E.
), s. 80-85
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.