PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2005
Tom
03
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Z ekoskory juz za 50 zl
(
Wieczerzak A.
), s. 46-47
artykuł:
Rosnie liczba barow nalesnikowych. Nawet 300 porcji dziennie
(
Wiaderek T.
), s. 22-23
artykuł:
Prestiz i wygoda
(
Burzec M.
), s. 41
artykuł:
Polskie sieci gastronomiczne coraz silniejsze
(
TW
), s. 18
artykuł:
Kuchnia wegierska najlepiej komponuje sie ze staropolska. Tysiac plackow po wegiersku miesiecznie
(
Wieczerzak A.
), s. 28-29
artykuł:
Gastronomia w skali makro
(
Wiaderek T.
), s. 24
artykuł:
Aromatyzowane i w platkach
(
Wiaderek T.
), s. 36
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.