PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Towar z pierwszej reki
, s. 15
artykuł:
Piwniczka na sali
(
KCH
), s. 16
artykuł:
Specjalista od Kuchni Swiata
(
Witak A.
), s. 20-21
artykuł:
Ksztaltowanie chlodu
(
wit
), s. 22
artykuł:
D.A. Vending Expo w Paryzu
(
jer
), s. 30
artykuł:
Nowoczesne zarzadzanie siecia
(
Diehneven J.
), s. 32-43
artykuł:
Zamiast monet
(
jer
), s. 36-37
artykuł:
Dobra woda gwarancja sukcesu
(
JKI
), s. 38-39
artykuł:
Wrzuc monete [prawdziwa]
(
Copres
), s. 40-41
artykuł:
Potencjal w automatach
(
KCH
), s. 42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.