PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
XXIX Dni Przemyslu Miesnego
(
Szymanski P.
), s. 4
artykuł:
Wykrywanie fosforanow dodanych do kielbas parzonych. Wykorzystanie chromatografii jonowej w analityce
, s. 44
artykuł:
Poprawa jakosci restrukturyzowanych produktow miesnych. Wplyw substancji dodatkowych na jakosc produktu
, s. 34-35
artykuł:
Optymalizacja produkcji dan gotowych. Wyposazenie kuchni przemyslowej
, s. 28
artykuł:
Odpowiedzialnosc w biznesie na przykladzie ZM Gzella
(
B.W.
), s. 16
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.