PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2004
Tom
52
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Biokonserwacja pieczywa dzieki zastosowaniu zakwasu
(
Diowksz A.
), s. 6-8
artykuł:
Na starcie do systemu HACCP
(
Staszewska E.
,
Janik M.
), s. 10-11
artykuł:
Chleba naszego powszedniego godnie i uczciwie wypiekanego
(
Butka A.
), s. 12-13
artykuł:
Krakowskie porozumienie
(
ajc
), s. 14-15
artykuł:
Zmodernizowana ciastkarnia
(
Czarnecka K.
), s. 22
artykuł:
Chleby swiata
, s. 24
artykuł:
Slodkie spotkanie w Cracovii
(
Korfel A.
), s. 52-53
artykuł:
Blend znaczy mieszanka
(
Wasielewski D.
), s. 64
artykuł:
INTER-ICE 2003
(
Polak E.
), s. 74-77
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.