PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Czynniki wplywajace na decyzje wybranej grupy konsumentow dotyczace wyboru dan kuchni polskiej i obcych
(
Maj A.
,
Hertmanowski M.
), s. 23-29
artykuł:
Probiotyki i ich znaczenie w produkcji zywnosci
(
Krasnowska G.
,
Szwalska W.
), s. 42-49
artykuł:
Mozliwosc ksztaltowania wartosci zywieniowej miesa wieprzowego poprzez modyfikacje sposobu zywienia zwierzat
(
Szmanko T.
,
Kolacz D.
), s. 50-60
artykuł:
Charakterystyka miesa kroliczego oraz czynniki decydujace o jego wartosci zywieniowej
(
Szmanko T.
,
Szczurek A.
), s. 61-68
artykuł:
Wybrane cechy jakosciowe miesa krolikow zywionych pasza z dodatkiem preparatow huminowych
(
Szmanko T.
,
Szczurek A.
), s. 69-84
artykuł:
Spozycie mlecznych napojow fermentowanych przez mlodziez szkolna [badania ankietowe]
(
Krasnowska G.
,
Nadrasik K.
), s. 85-94
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.