PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2003
Tom
07
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
S and Q - Speed and Quality
(
Juhra H.
), s. 8
artykuł:
Tenis z Kwartetem
, s. 10
artykuł:
Polagra 2003
(
Wichrowska M.
,
Dawid M.
), s. 12
artykuł:
Firma z jakoscia
(
Bryla R.
), s. 16
artykuł:
Po prostu zawodowiec
, s. 18
artykuł:
Jawor chlebem pachnacy
(
Swiderska M.
), s. 20
artykuł:
Swieto Chleba w Radomsku
(
Rachwalik R.
,
Klekowska U.
), s. 24
artykuł:
Swieto Chleba - Lublin 2003
(
Gieroba H.
,
Dziuk T.
), s. 26
artykuł:
Zelatyna jako srodek zelujacy
(
Baranowicz A.
), s. 28
artykuł:
Porady dla uzytkownikow palnikow olejowych i gazowych
(
Bobek S.
), s. 34-36
artykuł:
Kunszt wypieku
(
Baranowicz A.
), s. 48-49
artykuł:
Mycie jako proces fizykochemiczny
(
Englot A.
), s. 50
artykuł:
Dobra praktyka produkcyjna w malych piekarnich i cukierniach - cz. II
(
Kundzicz M.
), s. 52-53
artykuł:
Otreby dobre na wszystko
(
Wichrowska M.
), s. 54
artykuł:
BHP w zakladach przemyslu cukierniczego
(
Bryla R.
), s. 56
artykuł:
Dzemy i galaretki w swietle nowych przepisow
(
Zawiszowski A.
), s. 58-59
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.