PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2003
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Znaki weterynaryjne
(
Rawicz-Grotowski A.
), s. 40-41
artykuł:
Wprowadzanie systemu HACCP do praktyki produkcyjnej w przemysle miesnym. Czesc III
(
Wojciechowski A.
), s. 35-38
artykuł:
Wdrazanie dyrektyw Unii Europejskiej dotyczacych bezpieczenstwa i higieny pracy
, s. 81
artykuł:
Suszenie, dojrzewanie czy klimatyzacja?
(
Zientek Z.
), s. 71-72
artykuł:
Katalizator dymu wedzarniczego
(
Parkosz K.
), s. 78-79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.