PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2005
Tom
59
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Znaczenie informacji w zarzadzaniu mala i srednia firma
(
Klosiewicz-Gorecka U.
), s. 36-40
artykuł:
Woda - nosnik Campylobacter i przyczyna kampylobakterioz
(
Daczkowska-Kozon E.
), s. 20-22
artykuł:
Wiecej inwestycji, stabilniejszy rynek. Mleko-Expo 2005
(
AL
), s. 30-31
artykuł:
Urzadzenia i maszyny dla przetworstwa spozywczego na targach Polagra-Food
(
Gorecka A.
), s. 26-29
artykuł:
Poglady konsumentow Unii Europejskiej na jakosc miesa cielecego i uwarunkowania jego produkcji
(
Tyszkiewicz S.
), s. 12-15
artykuł:
Cala prawda o rynku tradycyjnym
, s. 32-33
artykuł:
Bakterie mlekowe w produkcji zywnosci
(
AG
), s. 25
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.