PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2001
Tom
---
Numer
8
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
8
artykuł:
Nowa ubojnia trzody chlewnej
, s. 6
artykuł:
Zarzadzanie sprzedaza w warunkach kryzysu - sympozjum firmy Prowana
, s. 8
artykuł:
Ochrona przed zimnem. Niskie temperatury czynnikiem ryzyka zdrowotnego w przemysle miesnym
, s. 30-33
artykuł:
Instrumenty gwarantujace pochodzenie miesa. Sledzenie pochodzenia miesa wolowego podczas rozbioru
, s. 34
artykuł:
Trendy w technice rozdrabniania. Cz.I. Rozwoj wilkow w kierunku maszyn wieloczynnosciowych
, s. 38-40
artykuł:
Kielbasy o wyrownanych parametrach. Standaryzacja kielbas w jelitach naturalnych
, s. 47-50
artykuł:
Mieso z knurow
, s. 52
artykuł:
47. Miedzynarodowy Kongres Nauki i Technologii Miesa. Cz.II
(
Tyburcy A.
,
Pisula A.
), s. 54
artykuł:
Przechowywanie w temperaturach chlodniczych a rozwoj drobnoustrojow chorobotworczych
, s. 58-59
artykuł:
Wedliny sarmackie z Sokolowa
, s. 60
artykuł:
Jakosc miesa i jego przetworow w wielkopowierzchniowych obiektach handlowych
(
Jozwiak A.
), s. 60
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.