PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2003
Tom
07
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Skuteczna i bezpieczna dezynfekcja
(
Sajdak-Chudzik D.
), s. 34
artykuł:
Podstawowe wymagania systemu ISO 9001:2000. Cz.2
(
Kundzicz M.
), s. 40
artykuł:
Amarantus - zboze niechlebowe wykorzystywanie w technologii piekarstwa - Cz.II
(
Sobieraj I.
), s. 14
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.