PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2003
Tom
07
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Aromaty dla kazdego
, s. 10
artykuł:
Amarantus - zboze niechlebowe wykorzystywanie w technologii piekarstwa - Cz.II
(
Sobieraj I.
), s. 14
artykuł:
Wszechstronnosc oferty
, s. 18
artykuł:
Mycie z glowa
(
Kundzicz M.
), s. 22
artykuł:
Chloramina T uniwersalny srodek dezynfekcyjny
(
Malicki A.
), s. 26
artykuł:
Skuteczna i bezpieczna dezynfekcja
(
Sajdak-Chudzik D.
), s. 34
artykuł:
Maka i jej wykorzystanie
(
Gawloska A.
), s. 36
artykuł:
Slask pachnacy pieczywem
(
Bielski W.
), s. 38
artykuł:
Podstawowe wymagania systemu ISO 9001:2000. Cz.2
(
Kundzicz M.
), s. 40
artykuł:
Bogata oferta
, s. 44
artykuł:
Oparzenia termiczne w zakladach piekarskich i cukierniczych
(
Bryla R.
), s. 46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.