PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Zastosowanie glutenu witalnego w produkcji pieczywa - poprawa jakosci i cech zywieniowych
(
Ambroziak Z.
,
Piesiewicz H.
,
Krasnowska B.
), s. 2-3
artykuł:
Wplyw nowych typow margaryn na ksztaltowanie cech fizycznych i sensorycznych ciast drozdzowych
(
Neryng A.
,
Rutkowska J.
,
Drwiega J.
), s. 6-7
artykuł:
Maszyny do ciastek firmy Krumbein-rationell
(
Nestorowicz S.
), s. 11
artykuł:
Tradycja i nowoczesnosc
, s. 14-15
artykuł:
Muzeum piekarstwa w Holandii
(
Kania P.
), s. 16-17
artykuł:
Bydgoskie Muzeum Chleba
, s. 17
artykuł:
Tluszcz i emulgatory stosowane do produkcji toffi i cukierkow do zucia
(
Swiechowski C.
), s. 20-21
artykuł:
Nauka pod okiem szwajcarskiego mistrza
(
Kania P.
), s. 26-27
artykuł:
Opakowania dla przemyslu spozywczego
(
Jakucewicz S.
), s. 33
artykuł:
Lody smietankowe ze zhydrolizowana laktoza
(
Dluzewski M.
), s. 36-37
artykuł:
Slodki szlak
(
Klimek J.
), s. 51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.