PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2004
Tom
02
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Rozwoj rybnych restauracji w Polsce. Docelowo 50 Pesca Barow
(
Otto P.
), s. 22-23
artykuł:
Co najmniej 5 restauracji North Fish
(
PO
), s. 23
artykuł:
Biznes kompletny: zywienie zbiorowe plus siec Expres Barow. 3,5 tys. posilkow dziennie
(
Otto P.
), s. 24-25
artykuł:
Impel liczy na dobry rok. Catering coraz bardziej popularny
(
Otto P.
), s. 25-26
artykuł:
Muzyczne restauracje w modzie. Nawet 10 Bohema jazz Clubow
(
Beczkowska E.
), s. 27
artykuł:
Duza konkurencja na rynku kawiarni. Mercer's: beda nowe lokale
(
Otto P.
), s. 28
artykuł:
HACCP w zmywalni: nie unikniemy krzyzowania sie drog. Intruzi w zmywalni: kelnerzy i bakterie
(
Otto P.
), s. 30-31
artykuł:
HACCP wychodzi poza kuchnie. Kucharz w wydawalni, kelner w rozdzielni
(
Otto P.
), s. 32
artykuł:
Orbis zdradza, jak wdrazac HACCP. Wdrozenie w oczach praktyka
(
Beczkowska E.
), s. 34
artykuł:
Unia pyta o kolejne standardy
(
PO
), s. 35
artykuł:
Wilgoc - wrog otwartych urzadzen grzewczych
(
Beczkowska E.
), s. 37
artykuł:
Dlugowieczne sztucce z gwarancja jakosci. Srebro tylko dla Vip-ow
(
Beczkowska E.
), s. 38
artykuł:
Barman musi umiec sluchac
(
Otto P.
), s. 42-43
artykuł:
Menu: proste, przejrzyste, poreczne. Karta menu to nie ksiazka kucharska
(
EBE
), s. 43
artykuł:
Producenci wody inwestuja w male opakowania
(
Otto P.
), s. 46
artykuł:
Hurtownie zadbaly o wlascicieli restauracji azjatyckich. Sushi coraz wiecej
(
Otto P.
), s. 48
artykuł:
Barmani maja wybor. Krajowe syropy tansze o 50 proc.
(
Otto P.
), s. 49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.