PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2007
Tom
42
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Zmiany wybranych parametrow fizykochemicznych olejow oliwkowych i oleju rzepakowego w czasie procesu smazenia w cienkiej warstwie tluszczu
(
Ledochowska E.
,
Hazuka Z.
,
Grabiec-Kwiatek A.
), s. 120-132
artykuł:
Wplyw surowcow tluszczowych na charakterystyke profilu kwasow tluszczowych w modelowych emulsjach
(
Makala H.
,
Kern-Jedrychowski J.
,
Jerzewska M.
), s. 93-100
artykuł:
Porownanie przemian termooksydatywnych zachodzacych w wybranych olejach oliwkowych, oleinie palmowej i oleju rzepakowym podczas modelowego smazenia kawalkow ziemniakow w glebokim tluszczu
(
Tynek M.
,
Bartczak A.
,
Paczkowska R.
), s. 110-119
artykuł:
Oliwa z oliwek extra virgin - identyfikacja i wybrane aspekty jakosciowe
(
Ptasznik S.
,
Jerzewska M.
), s. 101-109
artykuł:
Charakterystyka frakcji oleju palmowego otrzymanych na drodze wielostopniowej krystalizacji
(
Pawlowicz R.
,
Stasiak M.
), s. 42-49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.