PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne. Zeszyt Specjalny
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
16
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
16
artykuł:
Zastosowanie metody BLUP z modelem zwierzecia do szacowania wartosci hodowlanej koni poddawanych wyscigowym probom dzielnosci
(
Bek-Kaczkowska I.
), s. 11-24
artykuł:
Wykorzystanie parametrow genetycznych w modyfikacji systemow prob dzielnosci ogierow polkrwi
(
Kapron M.
), s. 69-78
artykuł:
Wybrane zagadnienia porownania zachowania sie koni w czasie treningu, podczas hipoterapii, podczas zawodow i po zawodach
(
Jackowski M.
,
Najda M.
), s. 49-59
artykuł:
Szacowanie wartosci hodowlanej ogierow w Zakladach Treningowych w Polsce w latach 1977-2000 metoda BLUP z modelem zwierzecia
(
Dobrowolski M.
,
Geringer H.
), s. 25-42
artykuł:
Proby dzielnosci i wstepna ocena wartosci uzytkowej klaczy polkrwi w SK Racot
(
Nowicka-Posluszna A.
,
Kupinski K.
,
Szwaczkowski T.
), s. 131-138
artykuł:
Porownanie wskaznikow powtarzalnosci obiektywnych i subiektywnych ocen skokow luzem mlodych klaczy - analiza wstepna
(
Lewczuk D.
,
Strzelec K.
,
Pietrzak S.
,
Reklewski Z.
), s. 125-129
artykuł:
Porownanie polimorfizmu wybranych bialek krwi jako markerow szacowania wartosci uzytkowej ogierow, ktore ukonczyly probe dzielnosci w ZT w latach 1995-1996 i 2000-2001
(
Pikula R.
,
Smugala M.
,
Borowic-Chlopek Z.
), s. 169-174
artykuł:
Ocena predyspozycji polskich koni szlachetnych do Wszechstronnego Konkursu Konia Wierzchowego
(
Pietrzak S.
,
Depa M.
,
Nowak P.
), s. 139-147
artykuł:
Ocena predyspozycji ogierow roznych ras do roznych dyscyplin jezdzieckich w swietle testu niezaleznych jezdzcow
(
Pietrzak S.
,
Strzelec K.
,
Krzyzanowski R.
,
Nowak P.
), s. 157-162
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.