PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2004
Tom
07
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Amino acid profiles and protein quality of fresh and frozen dill depending on usable part of raw material, pre-treatment before freezing, and storage temperature of frozen products
(
Lisiewska Z.
,
Slupski J.
,
Kmiecik W.
,
Gebczynski P.
)
artykuł:
Effect of technological measures on the quality of canned banana desserts
(
Jaworska G.
,
Kmiecik W.
,
Slupski J.
)
artykuł:
The vitamin C content in fermented milk beverages obtained from ewe's milk
(
Bonczar G.
,
Regula A.
,
Grega T.
)
artykuł:
Influence of fat oxidation on the stability of lysine and protein digestibility in frozen meat products
(
Korczak J.
,
Hes M.
,
Gramza A.
,
Jedrusek-Golinska A.
)
artykuł:
The effects of ascorbic acid, rosemary extract and alpha-tocopherol-ascorbic acid on some quality characteristics of frozen chicken patties
(
Serdaroglu M.
,
Yildiz-Turp G.
)
artykuł:
The changes of some enzymes activities during germination of rye kernels
(
Kolodziejczyk P.
,
Michniewicz J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.