PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2004
Tom
37
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Zastosowanie modelu krwinki czerwonej czlowieka do badania wlasciwosci antyoksydacyjnych zwiazkow zawartych w wodnych ekstraktach produktow spozywczych na przykladzie herbaty
(
Gawlik M.
), s. 311-316
artykuł:
Stopien realizacji norm zywieniowych na wybrane skladniki mineralne studentow i doktorantow Wydzialu Farmaceutycznego Akademii Medycznej w Warszawie w roku akademickim 2002-2003
(
Oledzka R.
,
Bobrowska B.
,
Weglowska K.
,
Szczepanska-Chudy A.
), s. 359-364
artykuł:
Rozmieszczenie zanieczyszczen w anatomicznych czesciach warzyw pochodzacych z ogrodow dzialkowych Nysy. Cz.II. Metale ciezkie i kwas L-askorbinowy
(
Jagiello A.
,
Bozym M.
,
Waclawek W.
), s. 335-339
artykuł:
Rola glinu w organizmie czlowieka
(
Hordyjewska A.
,
Pasternak K.
), s. 295-302
artykuł:
Porownanie skladu chemicznego wybranych gatunkow grzybow dzikorosnacych
(
Florczak J.
,
Karmanska A.
,
Wedzisz A.
), s. 365-370
artykuł:
Ocena zanieczyszczenia metalami ciezkimi produktow zywnosciowych z rejonu oddzialywania Huty Miedzi Glogow. Cz.II. Ziemniaki, warzywa i owoce
(
Orzel D.
,
Figurska-Ciura D.
,
Styczynska M.
,
Bronkowska M.
,
Zechalko-Czajkowska A.
), s. 323-328
artykuł:
Enterotoksyny gronkowcowe w zywnosci
(
Molenda J.
,
Bystron J.
), s. 303-309
artykuł:
Celiakia, etiologia, klinika i dieta
(
Chelstowska M.
), s. 377-380
artykuł:
Aktywnosc przeciwutleniajaca frakcji fenolowych wyodrebnionych z boczniaka ostrygowatego - Pleurotus ostreatus [Jacq. ex Fr.] Quel
(
Karmanska A.
,
Florczak J.
,
Wedzisz A.
), s. 387-391
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.