PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Arcydziela smaku Zakladu Przetworstwa Miesnego GROT
(
Stepien M.
,
Heski J.
), s. 16-18
artykuł:
Juz mozna skladac wnioski o dotacje w ramach Programu Phare 2000 - Krajowego Programu Rozwoju Eksportu
(
Galczynska M.
), s. 19-20
artykuł:
Dodatki do zywnosci a bezpieczenstwo zdrowotne zywnosci
(
Czapski J.
), s. 23-26
artykuł:
Naturalne dodatki w nowoczesnej technologii miesnej
(
Albin M.
), s. 27-29
artykuł:
Meyprogen MP 180 - preparat solankowy do produkcji szynek wysoko wydajnych z miesa PSE
(
Cyronek E.
,
Korzeniowski J.
), s. 30
artykuł:
Nowosci firmy REGIS
, s. 31-32
artykuł:
Dodatki prozdrowotne i ich przyszlosc
, s. 36
artykuł:
Aromaty - co nowego w Unii Europejskiej
, s. 40
artykuł:
Zwijacze wezy dla przemyslu spozywczego
(
Nieswiec S.
), s. 47
artykuł:
FMC FoodTech - autorytet w dziedzinie procesow cieplnych
(
Zielinska J.
), s. 52-53
artykuł:
Prebiotyki i probiotyki w zywieniu ludzi i zwierzat
(
Zdunczyk Z.
), s. 54-56
artykuł:
Znowelizowana Ustawa Weterynaryjna
(
Gmyrek R.
), s. 66
artykuł:
Europejski Urzad ds.Zywnosci: polityczne porozumienie w Radzie
, s. 77
artykuł:
Projekt regulacji Parlamentu Europejskiego i Rady ustalajacej okreslone zasady higieny w odniesieniu do zywnosci pochodzenia zwierzecego
(
Rozanski W.
), s. 78
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.