PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2006
Tom
13
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Ziarno zyta jako potencjalne zrodlo skladnikow prozdrowotnych w diecie
(
Jasinska I.
,
Kolodziejczyk P.
,
Michniewicz J.
), s. 85-92
artykuł:
XI Sesja Sekcji Mlodej Kadry Naukowej PTTZ 'Jakosc i prozdrowotne cechy zywnosci'
(
Marciniak-Lukasiak K.
,
Kalisz S.
), s. 9-10
artykuł:
Wplyw nawozenia azotowego na zawartosc azotanow[V] w bulwach ziemniaka
(
Jarych-Szyszka M.
), s. 76-84
artykuł:
Wplyw mrozenia miedzyproduktow piekarskich na jakosc gotowego wyrobu
(
Sobczyk M.
), s. 314-324
artykuł:
Wlasciwosci reologiczne oraz struktura polimerow izolatu bialek serwatkowych
(
Solowiej B.
,
Gustaw W.
,
Glibowski P.
,
Szwajgier D.
,
Czernecki T.
), s. 325-333
artykuł:
Skutecznosc dzialania preparatu przeciwutleniajacego na rafinowane oleje roslinne i ich matryce triacyloglicerolowe
(
Ratusz K.
,
Wirkowska M.
), s. 262-270
artykuł:
Ocena wplywu dodatku celulozy mikrokrystalicznej jako stabilizatora do owocowych lodow wodnych
(
Maksimowicz K.
,
Grodzka K.
,
Krygier K.
), s. 198-205
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.