PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1992
Tom
36
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Zastosowanie szybkiej metody oznaczania azotanow za pomoca jonoanalizatora Orion w przemyslowej kontroli surowcow przeznaczonych do produkcji przetworow dla dzieci
(
Krzysik K.
,
Nurczyk S.
), s. 7-12
artykuł:
VI Europejski Kongres Zywieniowy w Atenach
(
Chobot R.
), s. 23
artykuł:
Piwa wytrawne
(
Kadzielski R.
), s. 4-5
artykuł:
Kredyty dla gospodarki zywnosciowej
, s. 18-19
artykuł:
Kierunki badan w zakresie winiarstwa prowadzone w Zakladzie Technologii Przetworow Owocowych i Warzywnych IBPRS
(
Rosa J.
,
Markiewicz E.
), s. 6
artykuł:
Kadm w srodowisku i w zywnosci.Cz.II Wystepowanie kadmu w produktach spozywczych w tym dla niemowlat i malych dzieci
(
Jedrzejczak R.
), s. 1-3
artykuł:
Charakterystyka wybranych substancji antyzywieniowych wystepujacych w nasionach straczkowych
(
Zadernowski R.
,
Borowska J.
), s. 20-22
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.