PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Characterisation of dietary fibre-associated constituents based on supercritical fluid extraction
(
Andersen K. E.
,
Bjergegaard C.
,
Sorensen H.
)
artykuł:
Interactions between iron, zinc and copper and their consequences for nutritional practice
(
Brzozowska A.
)
artykuł:
Bioconversion of whey into biomass of Kluyveromyces sp. and its nutritional study
(
Kar T.
,
Misra A. K.
)
artykuł:
Structure and functionality of food products
(
Empis J.
,
Fenwick G. R.
)
artykuł:
Viability loss of some food-borne pathogens in milk fermented with Lactobacillus acidophilus
(
Bolin Z.
,
Libudzisz Z.
,
Moneta J.
)
artykuł:
Relationships between processing conditions, mechanical and textural properties of cooked lentils
(
Dostalova J.
,
Houska M.
,
Pokorny J.
)
artykuł:
The estimation of contamination levels with fungi and ochratoxin a in grains and mixed meals for swine in North-East Poland
(
Jarczyk A.
,
Jedrychowski L.
,
Wroblewska B.
,
Jedryczko R.
), s. 631-644
artykuł:
Comparison of structure, texture and rheological properties of smoked loin from meat of PLW porkers and their crosses with Czech breeds
(
Lachowicz K.
,
Gajowiecki L.
,
Oryl B.
,
Czarnecki R.
,
Dworak J.
), s. 645-654
artykuł:
Susceptibility of muscle lipids in pigs to oxidation depending on breed and feeding soybean or rapeseed diet
(
Kolakowska A.
,
Zygadlik R.
,
Czarnecki H.
,
Szczygielski M.
), s. 655-662
artykuł:
Effect of sodium lactate and starter culture on minced beef during chilled storage
(
Walczycka M.
,
Kolczak T.
,
Kijowski A.
,
Lacki J.
), s. 663-672
artykuł:
Effect of cocoa bean enrichment and chocolate mass conching on the composition and properties of chocolates
(
Nebesny E.
,
Rutkowski J.
), s. 673-682
artykuł:
Optimization of enzymatic interesterification of fats to increase the content of triacylglycerols in the reaction product
(
Ledochowska E.
,
Datta I.
), s. 683-691
artykuł:
Effect of mode of drying on storage stability of colour of dried onion
(
Lewicki P. P.
,
Pomaranska-Lazuka W.
,
Witrowa-Rajchert D.
,
Nowak D.
), s. 701-706
artykuł:
Kinetics of vacuum drying of celery
(
Markowski M.
,
Bialobrzewski I.
), s. 707-712
artykuł:
Selection of Lactococcus lactis strains producing bacteriocins active against pathogenic bacteria
(
Koterska B.
,
Czarnocka B.
,
Sliwinska W.
,
Oberbek A.
), s. 723-732
artykuł:
Determination of triazine pesticides in water and food by the ELISA method
(
Leszczynska J.
,
Maslowska J.
,
Owczarek A.
), s. 733-738
artykuł:
Determination of selenomethionine in selenium yeast using capillary gas chromatography - research note
(
Wiercinski J.
,
Pankiewicz U.
,
Podgorska E.
), s. 739-743
artykuł:
Factors affecting the preferences for vegetables and fruits
(
Babicz-Zielinska E.
,
Zagorska A.
), s. 755-762
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.