PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bydło
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Dodatki paszowe wplywajace na kondycje oraz zdrowie bydla mlecznego
(
Dymnicka M.
), s. 8-11
artykuł:
Przyczyny i skutki zaburzen metabolizmu wapnia, fosforu i magnezu u bydla
(
Kotowski K.
), s. 12-14
artykuł:
Hydrolizowane drozdze piwne w zywieniu krow mlecznych
(
Vuorenmaa J.
), s. 16-18
artykuł:
Niedobory witaminowe i ich skutki w odchowie cielat. Czesc II
(
Kotowski K.
), s. 20-21
artykuł:
Mieszanki do odnowienia lak i pastwisk
(
Dembek R.
), s. 22-26
artykuł:
Poznajemy nasze trawy. Czesc IX. Kupkowka pospolita - Dactylis glomerata L.
(
Musial M.
,
Kryszak J.
), s. 27
artykuł:
Odmiana decyduje o wydajnosci i jakosci kukurydzy
(
Michalski T.
), s. 28-30
artykuł:
Kukurydza na kiszonke - agrotechnika
(
Staszak E.
), s. 33-36
artykuł:
Alfabet ras bydla mlecznego. Czesc II. Ayrshire
(
Zychlinska-Buczek J.
), s. 39
artykuł:
Montbeliarde w gospodarstwie AGRO-DANMIS
(
Nowaczyk A.
), s. 40-42
artykuł:
Specyfika rozrodu bydla miesnego
(
Dejneka G. J.
), s. 44-47
artykuł:
Sztuczne unasienianie u bydla
(
Solan M.
), s. 48-50
artykuł:
Systemy utrzymania bydla. Poradnik. Rozdzial 8. Cieleta i mlodziez. Czesc XXIX
, s. 52-55
artykuł:
Obory wolnowybiegowe dla bydla
(
Solan M.
), s. 56-58
artykuł:
Stany zapalne wymienia
(
Dankow R.
), s. 59-60
artykuł:
Jak schlodzic mleko?
(
Pleskot R.
), s. 62-63
artykuł:
Bydlo uckermarker w Gospodarstwie Ekologicznym 'Talhaus'
(
Rudowicz-Nawrocka J.
,
Nawrocki L.
), s. 64-67
artykuł:
O hodowli bydla - nieco inaczej
(
Kuczaj M.
), s. 68-71
artykuł:
Biogazownia przy oborze
(
Platek W.
,
Szczepanik D.
), s. 72-73
artykuł:
Wirusowa biegunka bydla [BVD-MD]
(
Jedryczko R.
), s. 74-77
artykuł:
Odkrywamy nowe smaki znanych potraw. Flaczki po polsku
(
Chojnacka R.
), s. 78
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.