PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Aronia SA
, s. 6
artykuł:
Wigilia na 100 dan
, s. 6
artykuł:
46rd International Bartenders Association Meeting'97
(
Nowicki Z. T.
), s. 7
artykuł:
Uroczysty koktajl na czesc mlodych sommeliers i nowych czlonkow Stowarzyszenia Mistrzow Kuchni Francuskiej
(
Szarejko A.
), s. 10
artykuł:
Wiecej turystow odwiedzi Azje Wschodnia
, s. 14
artykuł:
Rynek piwa w Polsce pod koniec 1997 roku
, s. 14
artykuł:
Horeca'97 i Itemac'97
, s. 18
artykuł:
Termosowe systemy dystrybucji zywnosci
, s. 26-27
artykuł:
Nowe metody grzejnictwa w technologii gastronomicznej. Czesc I
(
Zalewski S.
), s. 28-30
artykuł:
Makarony - sklad, technologia, jakosc
(
Kowalczuk I.
), s. 32-33
artykuł:
Co pija Amerykanie
(
Nowicki Z. T.
), s. 38
artykuł:
Higiena osobista
, s. 39
artykuł:
Piece konwekcyjno-parowe serii CEF i CEM
, s. 42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.