PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2002
Tom
05
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Comparative characterization of surface hydrophobicity and other physico-chemical properties of selected protein preparations
(
Konieczny P.
,
Uchman W.
)
artykuł:
Quality of French-fries of 37 potato cultivars in conditions of application of growth regulators mival and poteitin
(
Sawicka B.
,
Mikos-Bielak M.
)
artykuł:
Colour measurements as a method for the estimation of certain chicken meat quality indicators
(
Florowski T.
,
Slowinski M.
,
Dasiewicz K.
)
artykuł:
Sorption of bile acids and cholesterol by dietary fiber of carrots, cabbage and apples
(
Gorecka D.
,
Korczak J.
,
Balcerowski E.
,
Decyk K.
)
artykuł:
Quality and stability of the natural yogurt produced from milk condensed with whey protein concentrate
(
Cais-Sokolinska D.
,
Pikul J.
,
Dankow R.
)
artykuł:
Application of solid-phase microextraction [SPME] to chromatographic determination of fusel alcohols in wines
(
Sroka P.
,
Tuszynski T.
)
artykuł:
Comparative quality evaluation of finely comminuted sausages produced with the addition of protein preparation at different degree of rehydration
(
Dolata W.
,
Piotrowska E.
)
artykuł:
Microflora of low-salt herring. II. The influence of sodium benzoate on microflora of low-salt herring
(
Dabrowski W.
,
Rozycka-Kasztelan K.
,
Czeszejko K.
,
Medrala D.
)
artykuł:
The effect of food-processing conditions on detection of the iap gene of Listeria monocytogenes performed using polymerase chain reaction technique [PCR]
(
Dabrowski W.
,
Grochulska I.
,
Medrala D.
,
Czeszejko K.
)
artykuł:
Physical and sensory changes in headed and gutted Baltic herring during immersed salting in brine with the addition of acetic acid. Part 1. Weight losses, color of flesh and its sensory properties
(
Kolakowski E.
,
Bednarczyk B.
)
artykuł:
The microstructure of selected apple varieties
(
Pierzynowska-Korniak G.
,
Zadernowski R.
,
Fornal J.
,
Nesterowicz J.
)
artykuł:
The study of Saccharomyces cerevisiae brewery yeast strain capacity of binding with magnesium in dynamic conditions
(
Blazejak S.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
,
Gniewosz M.
,
Rostkowska-Demner E.
,
Domurad E.
)
artykuł:
Cholesterol and cholesterol oxidation products in Polish commercial sausages
(
Zaborowska Z.
,
Uchman W.
,
Jelen H.
,
Rudzinska M.
,
Wasowicz E.
)
artykuł:
Changes of flatulence-causing sugars in legume protein samples by high hydrostatic pressure
(
Porzucek H.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
,
Piecyk M.
,
Klepacka M.
,
Gniewosz M.
)
artykuł:
Relations between ferulic acid content in wheat coat, and milling quality and colour of grain
(
Klepacka J.
,
Fornal L.
,
Konopka S.
,
Choszcz D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.