PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2008
Tom
62
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Vademecum szefa kuchni
, s. 8
artykuł:
Sake
(
Zatorski S.
), s. 39
artykuł:
Rozmowa 8. Herbata w menu
, s. 28
artykuł:
Rodzinne polowanie na ostrygi
(
A.W.
), s. 36-37
artykuł:
Pomocna analiza
(
Mruk H.
,
Mruk J.
), s. 25
artykuł:
Paszport Kulinarny [III] Najslynniejszy szczupak swiata
(
Serwatowski W.
), s. 26
artykuł:
Kategoryzacja obiektow hotelarskich [I] Gwiazdki w UE
(
Dominik P.
), s. 32-33
artykuł:
Ceny uslug hotelarskich [I] Polityka cenowa
(
Kowalik A.
), s. 31
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.