PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trendy Food
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Sukces tkwi w ludziach
(
Wiaderek A.
), s. 74-75
artykuł:
Rozmowa z Jadwiga Przybylowska, specjalista ds.zywienia i komunikacji prozdrowotnej w Unilever Polska
(
Szymczak J.
), s. 60-61
artykuł:
Raport: dania gotowe
(
Szymczak J.
), s. 20-24
artykuł:
Polski specjal odkryty raz jeszcze!
(
Wiaderek A.
), s. 16-18
artykuł:
Po nagrody do salonu
(
Lewandowski L.
), s. 86-87
artykuł:
Marki wlasne
(
Szymczak J.
), s. 78-79
artykuł:
Kraj smietana plynacy
(
Leder A.
), s. 44-46
artykuł:
Interes na lodzie
(
Leder A.
), s. 76-77
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.