PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2006
Tom
54
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Pieczywo na zakwasie kluczem do zdrowia
(
Diowksz A.
), s. 2-5
artykuł:
Ustawa o towarach paczkowanych
(
Gasparska R.
), s. 14-16
artykuł:
Nowe rozporzadzenie w sprawie znakowania
(
Szafulera W.
), s. 18-19
artykuł:
Postep w produkcji zywnosci mrozonej i schlodzonej
(
Stus M.
,
Polak E.
), s. 20-21
artykuł:
O HACCPie - ciekawie
(
Stus M.
), s. 22-23
artykuł:
Praktyczna analiza nowych egzaminow zawodowych dla piekarzy i cukiernikow
(
Mackiewicz M.
), s. 24-26
artykuł:
Na liscie produktow tradycyjnych
(
P.K.
), s. 34
artykuł:
Biscuits and snack symposium
(
Kita A.
), s. 52-54
artykuł:
Bombonierki - as w rekawie producentow
(
R.G.
), s. 56
artykuł:
O tym trzeba pamietac!
(
Kania-Lentes P.
), s. 62-63
artykuł:
Sklep internetowy - nie taki diabel straszny
, s. 67
artykuł:
Blyskawiczna filizanka kawy
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 72-73
artykuł:
Bukiet smakow i zapachow
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 74-75
artykuł:
Rzezby lodowe
(
Durka M.
), s. 77
artykuł:
Swieto Chleba w jaroslawskim 'spozywczaku'
(
Machaj U.
,
Mazurek W.
), s. 78
artykuł:
Lody soft [cz.III]
(
Ejsmont P.
), s. 80-82
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.