PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2009
Tom
08
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The flow cytometric analysis of lupin proteins' potential to induce the respiratory burst in human neutrophils
(
Klos P.
,
Poniedzialek B.
,
Lampart-Szczapa E.
,
Gralik J.
,
Wiktorowicz K.
), s. 91-97
artykuł:
The effect of quercetin, chlorogenic acid and epigallocatechin on proliferation of Caco-2 cells
(
Duda-Chodak A.
,
Markiewicz D.
,
Pierzchalski P.
), s. 63-69
artykuł:
Studies on the aroma of different species and strains of Pleurotus measured by GC-MS, sensory analysis and electronic nose
(
Zawirska-Wojtasiak R.
,
Siwulski M.
,
Mildner-Szkudlarz S.
,
Wasowicz E.
), s. 47-61
artykuł:
Nitrogen atmosphere and natural antioxidants effect on muesli oxidation during long-time storage
(
Klensport-Pawlik D.
,
Jelen H. H.
), s. 5-15
artykuł:
Milk proteins as precursors of bioactive peptides
(
Dziuba M.
,
Dziuba B.
,
Iwaniak A.
), s. 71-90
artykuł:
Influence of emulsifying mixtures on the stability and odour intensity of oil-in-water emulsions
(
Bortnowska G.
), s. 35-46
artykuł:
Changes of quality of Pleurotus ssp. carpophores in modified atmosphere packaging
(
Sapata M.
,
Ramos A.
,
Ferreira A.
,
Andrada L.
,
Candeias M.
), s. 17-22
artykuł:
A study of antioxidant properties from Garcinia mangostana L. pericarp extract
(
Zarena A. S.
,
Sankar K. U.
), s. 23-34
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.