PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
Rocznik
1994
Tom
---
Numer
7
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
7
artykuł:
Wplyw zroznicowanego nawozenia azotowego i przedplonu na jakosc i zdrowotnosc ziarna pszenzyta jarego i ozimego
(
Narkiewicz-Jodko M.
,
Gil Z.
,
Glowacka T.
), s. 29-38
artykuł:
Wartosc technologiczna i zdrowotnosc przechowywanego ziarna pszenzyta ozimego
(
Narkiewicz-Jodko M.
,
Kunowski P.
,
Wojtyla M.
), s. 39-48
artykuł:
Sklad chemiczny i wlasciwosci technologiczne maki pszenzytniej w zaleznosci od wyciagu
(
Kunowski P.
,
Gil Z.
,
Synowiec J.
), s. 59-67
artykuł:
Ocena wplywu substancji utleniajacych na wartosc wypiekowa maki odmian pszenicy
(
Gil Z.
,
Bogdanowicz M.
), s. 77-86
artykuł:
Enzymatic oxidation of procyanidin B2 in model system
(
Oszmianski J.
,
Lee C. Y.
), s. 97-103
artykuł:
Wplyw metanolu na wlasciwosci skrobi ziemniaczanej
(
Golachowski A.
,
Leszczynski W.
), s. 113-122
artykuł:
Porownanie metody wizualnej z metoda obiektywna oznaczania barwy frytek ziemniaczanych
(
Peksa A.
,
Tajner A.
), s. 131-139
artykuł:
Ocena struktury miesa drobiowego mechanicznie odzyskanego z roznych systemow odmiesniania
(
Smolinska T.
,
Opon K.
), s. 151-160
artykuł:
Wplyw obrobki cieplnej na fizykochemiczne i histologiczne zmiany miesni sercowych
(
Krasnowska G.
,
Gorska I.
), s. 161-168
artykuł:
Wplyw preparatow enzymatycznych na jakosc i wydajnosc sokow przecierowych z owocow Rosa rugosa
(
Szymanski L.
,
Witkowska D.
,
Hirte W.
,
Sobieszczanski J.
), s. 189-198
artykuł:
Produkcja mikrobiologicznego bialka z wykorzystaniem enzymatycznych hydrolizatow slomy rzepakowej
(
Witkowska D.
), s. 199-205
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.