PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1993
Tom
---
Numer
18
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
18
artykuł:
Wplyw natywnych skladnikow oleju rzepakowego niskoerukowego na jego trwalosc w warunkach imitujacych smazenie
(
Buchowski M.
,
Gogolewski M.
), s. 3-10
artykuł:
Wplyw warunkow przechowywania na trwalosc i przydatnosc konsumpcyjna
(
Gogolewski M.
,
Nagala-Kalucka M.
,
Kupczyk B.
), s. 11-16
artykuł:
Effect of menadione [Vit.K3] on dissolution and dimerization of delta-tocopherol
(
Gogolewski M.
,
Nogala-Kalucka M.
,
Kupczyk B.
), s. 17-22
artykuł:
Wplyw pasteryzacji na jakosc kazeiny kwasowej
(
Uchman W.
,
Konieczny P.
,
Przyborski J.
), s. 27-86
artykuł:
Minimalizacja zuzycia energii na przykladzie procesu konwencyjnego suszenia selerow
(
Domagala A.
,
Janus P.
), s. 45-54
artykuł:
Formation of 5-hydroxymethylfurfural and sugar's changes in soft drinks during storage
(
Wasowicz E.
,
Kaminski E.
,
Gruchala L.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
,
Kubzdela Z.
), s. 55-62
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.