PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1996
Tom
40
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Kilka uwag na temat strategii odmianowej w polskim chmielarstwie
(
Zaorski T.
), s. 5-6
artykuł:
Zalety stosowania do produkcji piwa etanolowych ekstraktow chmielowych
(
Baranowski K.
), s. 7-10
artykuł:
Badania i uslugi dla polskich gorzelni
(
Przegalinska M. J.
), s. 11
artykuł:
Porownanie jakosci spirytusu surowego z zyta, pszenzyta i amarantusa
(
Dobrzeniecka A.
,
Haberowa H.
,
Sobczak E.
), s. 12-13
artykuł:
Sejm o monopolu spirytusowym
(
Przegalinska M. J.
,
Bortkun J.
), s. 14
artykuł:
Wplyw warunkow lezakowania spirytusu sliwkowego na zawartosc w nim zwiazkow karbonylowych
(
Nielepkowicz-Charczuk A.
,
Kaluzka S.
,
Goj T.
,
Maranda D.
), s. 15-17
artykuł:
Miedzynarodowe sympozjum drozdzownicze w Hamburgu
(
Swit J.
), s. 18
artykuł:
Przeglad certyfikacji win gronowych w krajach europejskich oraz proba organizacji tego systemu w Polsce
(
Berdowski J. B.
,
Nowakowska B.
), s. 19-22
artykuł:
Technologia produkcji kwasu mlekowego w przemysle mleczarskim
(
Oziemkowski P.
,
Cais-Sokolinska D.
), s. 22-24
artykuł:
Uwarunkowania i perspektywy rozwoju polskiego handlu zagranicznego owocami, warzywami i przetworami owocowo-warzywnymi
(
Kubiak K.
,
Krajewski A.
), s. 25-27
artykuł:
Seminarium nt. jakosci napojow bezalkoholowych
, s. 28
artykuł:
Franciszek Stemler. 90 lat zycia, 50 lat w SITSpoz.
, s. 33
artykuł:
IV Wystawa nagrodzonych produktow spozywczych
, s. 35-36
artykuł:
VI Targi Spozywcze Taspol'96
, s. 38
artykuł:
Targi Brau'95 w Norymberdze [2]
, s. 39-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.