PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Ichthyologica et Piscatoria
Rocznik
1999
Tom
29
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The comparison of selected sampling methods for determining the age distribution of fish in the catches
(
Horbowy J.
), s. 49-62
artykuł:
Stability of fish lipids during microwave heating
(
Kolakowska A.
,
Bienkiewicz G.
), s. 101-111
artykuł:
Improvement of quality of sal [Shorea robusta] seed meal protein with supplemental amino acids in feeds for rohu, Labeo rohita [Hamiltoan], fingerlings
(
Mukhopadhyay N.
,
Ray A. K.
), s. 25-39
artykuł:
Growth rate of the smolts of the migratory morphotype of the brown trout [Salmo trutta m.trutta L.,1758] from the Gowienica River
(
Antoszek O.
,
Chelkowski Z.
), s. 83-91
artykuł:
Effect of different levels of dietary lipids in extruded feeds on the rearing results of carp fry [Cyprinus carpio L.] cultured in cooling water
(
Filipiak J.
,
Sadowski J.
,
Trzebiatowski R.
,
Przybyl A.
), s. 3-12
artykuł:
Effect of diet composition on the levels of glucose, lipids and lipoproteins of the blood and on the chemical composition of two-year-old carp [Cyprinus carpio L.] reared in cooling waters
(
Friedrich M.
,
Stepanowska K.
), s. 13-23
artykuł:
Age structure of the smolts of the migratory morphotype of the brown trout [Salmo trutta m.trutta L.,1758] from the Gowienica River
(
Antoszek O.
), s. 63-82
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.