PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2009
Tom
08
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Fed-batch simultaneous saccharification and ethanol fermentation of native corn starch
(
Szymanowska D.
,
Grajek W.
), s. 5-16
artykuł:
Ammonia disinfection of corn grains intended for ethanol fermentation
(
Broda M.
,
Grajek W.
), s. 33-38
artykuł:
Production of dry Lactobacillus rhamnosus GG preparations by spray drying and lyophilization in aqueous two-phase system
(
Leja K.
,
Dembczynski R.
,
Bialas W.
,
Jankowski T.
), s. 39-49
artykuł:
Response surface optimization of manufacturing dietary starch products
(
Le T.-B. J.
,
Bialas W.
,
Lewandowicz G.
), s. 51-62
artykuł:
The health benefits of chocolate enrichment with dried fruits
(
Cagindi O.
,
Otles S.
), s. 63-69
artykuł:
Effect of lacto-ovo-vegetarian diet on serum vitamin B12 concentrations - five-year prospective study
(
Madry E.
,
Lisowska A.
,
Chabasinska M.
,
Przyslawski J.
,
Schlegel-Zawadzka M.
,
Walkowiak J.
), s. 71-76
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.