PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1994
Tom
---
Numer
26
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
26
artykuł:
The effect of cooling and heating of milk on the size, composition and functional properties of casein micelles
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
), s. 29-36
artykuł:
Nowe odmiany bobu - ich wartosc technologiczna i odzywcza II. Wartosc odzywcza nasion bobu w stadium przydatnosci technologicznej
(
Zadernowski R.
,
Borowska J.
,
Markiewicz K.
,
Kawecki Z.
), s. 81-88
artykuł:
Mieso indycze oddzielone mechanicznie II. Wplyw sposobu pozyskiwania oraz czasu i warunkow przechowywania na wlasciwosci technologiczne
(
Pomianowski J. F.
,
Borowski J.
), s. 47-54
artykuł:
Mieso indycze oddzielone mechanicznie I. Wplyw sposobu pozyskiwania oraz czasu i warunkow przechowywania na sklad chemiczny
(
Pomianowski J. F.
,
Borowski J.
), s. 37-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.