PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Rola kultur starterowych i dodatkowych w procesie produkcji serów dojrzewających
(
Ziolkowski T.
)
artykuł:
Kwestia smaku. CSK jest jednym z najstarszych specjalistów do spraw wzbogacania żywności w Europie
artykuł:
15. Mleczna Rewia
(
Ac
)
artykuł:
Cena paternalizmu
(
Gajowiak M.
)
artykuł:
Baza surowcowa mleczarstwa w Polsce i jej zmiany w pierwszej dekadzie XXI wieku
(
Kapusta F.
)
artykuł:
Informacja o XXXVIII Turnieju Wiedzy o Mleku i Mleczarstwie
(
Krogulec J.
)
artykuł:
Piknik z programem Poznaj Dobrą Żywność
(
Ac
)
artykuł:
Charakterystyka krajowego pogłowia krów ras użytkowanych mlecznie ze szczególnym uwzględnieniem składu mleka. Kształtowanie się poziomu składników mleka krów rasy Simentalskiej - cz.4
(
Wojcik A.
,
Nalecz-Tarwacka T.
,
Golebiewski M.
,
Puppel K.
)
artykuł:
By kryzys się skończył
(
Rymanowski P.
)
artykuł:
Nie tylko dla prezesów (5) Zarządzanie kryzysowe
(
Flis J.
)
artykuł:
Opakowania w przemyśle spożywczym - aspekty prawne i nowe trendy
(
ac
)
artykuł:
Produkcja serów w Hiszpanii
(
Smuga A.
)
artykuł:
V Euroforum Polskiego Mleczarstwa i VII Krajowa Ocena Koncentratów Mlecznych
(
ac
)
artykuł:
Analiza etycznych stosunków z zewnetrznymi interesariuszami firmy
(
Szczepanska I.
)
artykuł:
Produkcja oraz konsumpcja serów w Polsce
(
Piekut M.
)
artykuł:
Przemiany proteolityczne podczas dojrzewania serów
(
Ciolkowska A.
,
Gustaw W.
)
artykuł:
Bakterie rodzaju Propionibacterium i Lactococcus w hodowlach wspólnych
(
Borawska J.
,
Warminska-Radyko I.
,
Darewicz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.