PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2020
Tom
74
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Przemysł spożywczy w obliczu pandemii COVID-19
(
Szczepaniak I.
,
Ambroziak L.
,
Drozdz J.
,
Mroczek R.
)
artykuł:
Rokitnik zwyczajny (Hippophae rhamnoides L.) - cenne źródło dodatków do żywności
(
Mateuszuk K.
,
Biel W.
)
artykuł:
Wartość odżywcza na froncie każdego opakowania?
(
MM
,
Olszak J.
)
artykuł:
Diety roślinne - charakterystyka, zalecenia oraz postawy konsumenckie
(
Wisniewska K.
,
Wolanska-Buzalska D.
,
Wolnicka K.
)
artykuł:
Próba wzbogacenia pączków w błonnik pokarmowy
(
Raczyk M.
,
Ratusz K.
,
Kucharczyk K.
)
artykuł:
Mikrokapsułkowanie składników żywności - aspekty technologiczne i żywieniowe
(
Purkiewicz A.
,
Ciborska J.
)
artykuł:
Technologia cyfrowego bliźniaka w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego - wymogi, możliwe zastosowania, ograniczenia
(
Kosior K.
)
artykuł:
Ryzyko strat żywności w zakładach przemysłu spożywczego
(
Tomaszewska M.
,
Bilska B.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Komisja zatwierdza dwa nowe oznaczenia geograficzne z Polski i Grecji
(
MM
,
Angrocka-Krawczyk M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.