PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Nadziewarki firmy VEMAG – higieniczne, wydajne, innowacyjne
(
Marczakowski P.
)
artykuł:
Nowe sposoby zwiększenia bezpieczeństwa produktów mięsnych
artykuł:
Ocena opłacalności zastosowania technologii RFID
artykuł:
Określanie zdolności utrzymywania wody własnej przez mięso metodą komputerowej analizy obrazu
artykuł:
Użytkownicy wyznaczają kierunek
artykuł:
Wykrywanie bakterii z rodzaju Salmonella w przyprawach
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.