PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2012
Tom
60
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Uruchamiamy firmę, czy warto być płatnikiem podatku VAT?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Słodycze dla dzieci bez ostrzegawczych informacji
(
Szafulera W.
)
artykuł:
Nie udało się workiem cukrowym, spróbuj pneumatycznym dozownikiem! Pneumatyczny system dozowania w zakładach cukierniczych, gastronomicznych i cateringowych. Szybka, czysta i łatwa produkcja! Oszczędność do 60% czasu
artykuł:
Jeśli wino, to tylko z Bordeaux-Medoc (cz.I)
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Jakość mąki - bezustanne wyzwanie. XXXIII konferencja w Krynicy Morskiej
(
Gorniak W.
)
artykuł:
Irlandia - kraina irish bread i bajgli
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Chleb Proteinowy firmy ULDO nowością na polskim rynku pieczywa
artykuł:
Batony w natarciu
artykuł:
ADM wprowadza nową, niskoprażoną miazgę kakaową
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.