PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Makarony z ciemnej mąki pszennej i wzbogacone błonnikiem pokarmowym
(
Jurga R.
)
artykuł:
Rozwój sytuacji podażowo-popytowej i cenowej na rynku zbóż Unii Europejskiej w roku gospodarczym 2012/2013
(
Borek M.
)
artykuł:
Handel zagraniczny zbożami i ich przetworami
(
Jurga R.
)
artykuł:
Poradnik młynarza. Rozdział 2. Przemiał ziarna pszenicy. 2.1. Ogólna charakterystyka procesu przemiału ziarna
(
Jurga R.
)
artykuł:
50 lat Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Wspomnienie o Katedrze Technologii Zbóż w Poznaniu
(
Bogaczynski K.
)
artykuł:
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym. Cz.I. Produkcja chrupek i wielosmakowych przekąsek zbożowqych
(
Moscicki L.
)
artykuł:
Wybrane informacje o pszenicy i mące orkisz
(
Jurga R.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo i jakość zdrowotna pieczywa
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Nauka zawodu w Zespole Szkół Spożywczych w Krajence
(
Dmochowska J.
,
Smolarz A.
)
artykuł:
Konferencja PZPRZ promująca spożycie pieczywa całoziarnowego w Polsce
(
Jurga R.
)
artykuł:
Ocena podstawowych cech technologicznych ziarna pszenicy ze zbiorów 2012 roku
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Charakterystyka dodatków technologicznych spowalniających tempo czerstwienia pieczywa
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Pełne ziarno - czyli zdrowe nawyki zywieniowe
(
Mazurek H.
,
Staropietka E.
)
artykuł:
Organizacje branżowe w łańcuchu zbożowym na przykładze Finlandii
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.