PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wzrost eksportu żywności. Rozmowa z Mikołajem Oniszczukiem, członkiem Rady Głównej Stowarzyszenia Eksporterów Polskich
(
Michalski W.
)
artykuł:
Wyróżniają nas zasady, jakimi się kierujemy. Rozmowa z Piotrem Szajrychem, Prezesem Zarządu Rekopol Organizacji Odzysku S. A.
artykuł:
Nowe impulsy współpracy. Rozmowa z dr Ewą Flis, Kierownik Wydziału Promocji Handlu i Inwestycji Ambasady RP w Atenach
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Legalizacja nowoczesnej metody NIZO w Polsce.
(
Rakowska C.
,
Staniewski B.
,
Zgorzynski P.
)
artykuł:
Korzyści czy problemy dla producentów? Wymogi w stosowaniu substancji dodatkowych
(
Olszak J.
)
artykuł:
Konsolidacja inspekcji powinna być pełna. Forum Rady Programowej miesięcznika Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
artykuł:
Koniec z inercją urzędowych instytucji. Komentarz do wniosków instytucji
(
Leonkiewicz J.
)
artykuł:
Eksport to rozwój. IX Konferencja Eksporterów Przemysłu Rolno-Spożywczego
artykuł:
Dynamiczny rozwój eksportu. Analiza handlu zagranicznego produktami rolno-spożywczymi
(
Szczepaniak I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.