PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
2012
Tom
21
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Impact of contrasting fish oil concentrations in the diet on ovine embryo development in vivo and of corresponding diet-specific derivative sera during in vitro culture
(
McEvoy T. G.
,
Onal A. G.
,
Speake B. K.
,
Robinson J. J.
)
artykuł:
Effects of dietary soyabean, rapeseed and linseed oils on performance, slaughter yield and fatty acid profile of breast meat in turkeys
(
Jankowski J.
,
Zdunczyk P.
,
Mikulski D.
,
Juskiewicz J.
,
Mikulska M.
,
Zdunczyk Z.
)
artykuł:
The effect of ciliate fauna composition on murein content and mureinolytic activity in the rumen of sheep
(
Belzecki G.
,
Miltko R.
,
Kwiatkowska E.
,
Kowalik B.
,
Michalowski T.
)
artykuł:
The effects of combined essential oils along with fumarate on rumen fermentation and methane production in vitro
(
Lin B.
,
Lu Y.
,
Wang J. H.
,
Liang Q.
,
Liu J. X.
)
artykuł:
The effect of a dietary herbal extract blend on the performance of broilers challenged with Eimeria oocysts
(
Arczewska-Wlosek A.
,
Swiatkiewicz S.
)
artykuł:
Carcass composition and meat characteristics of Pekin ducks in relation to age at slaughter and level of maize distiller’s dried grains with solubles in diets
(
Kowalczyk A.
,
Lukaszewicz E.
,
Adamski M.
,
Kuzniacka J.
)
artykuł:
Entropy analysis of performance test results of warmblood stallions
(
Dobek A.
,
Borowska A.
,
Molinski K.
,
Szwaczkowski T.
)
artykuł:
The effect of feeding linseed to conservation breed hens on the fatty acid profile of yolk and the biological value of eggs
(
Sosin-Bzducha E.
,
Krawczyk J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.